Tanarul 2019 bate la usa! Fratele sau 2018 se pregateste de plecare. Sa-i tratam cum se cuvine, zic…
Lui 2018 sa ii aratam recunostinta iar lui 2019 sa ii pregatim dorintele pentru indeplinire. 2019 are cartea inca nescrisa. Putem umple cele 365 de file cu ce dorim noi sau cu ce doresc altii pentru noi, decizia ne apartine!

Asadar, sa fim recunoscatori pentru tot ce am primit anul acesta. Sa multumim pentru fiecare pas facut, pentru progresul material, pentru calatoriile facute, pentru orice investitie am facut, pentru fiecare relatie incheiata si pentru fiecare relatie inceputa. Oamenii vin si pleaca din viata noastra si este forte bine ca se intampla asa pentru evolutia fiecaruia. Cand cineva te opreste din evolutie, cel mai sanatos pentru tine este sa inchei acea relatie, oricat de greu ti-ar parea in acel moment, pe termen lung este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru tine.

Sa fim recunoscatori pentru ca am fost iertati si am iertat, pentru ca am iubit, pentru ca am fost iubiti, pentru ca am ales sa investim in propria persoana, pentru ca alegem sa devenim din an in an un om mai bun si pentru ca acceptam ca tot ce vine in viata noastra are ca scop sa ne ajute in evolutia noastra spre ceea ce suntem noi cu adevarat. Chiar daca atunci cand avem un necaz credem ca suntem pedepsiti, ne intrebam de ce tocmai noua ni s-a intamplat asta si ne este practic imposibil sa vedem partea pozitiva, ea intotdeauna exista. Doar incredere sa avem si rabdare sa ne mai linistim si o vom vedea cu siguranta.

Mintea are nevoie de antrenament. Daca o invatam cum sa gandeasca, daca o controlam noi pe ea si nu o lansam pe ea sa ne controleze vom trai mult mai linistiti.

Prin setarea intentiilor pentru anul 2019 incepem antrenamentul mintii. Ii aratam directia catre care vrem sa se indrepte. Sa nu mai palavrageasca ea vrute si nevrute, ii dam de lucru ceva folositor noua. In acest fel nu ne mai pierdem energia in lucruri inutile ci ne urmarim scopul, intentia. Cand iti stabilesti intentii e ca si cum ii setezi mintii destinatia si ea iti traseaza drumul pe harta!

Te incurajez sa iti scrii intr-un carnetel ce iti doresti sa realizezi in 2019. Scrie ceea ce iti doresti cat mai clar, masurabil, concret. Imagineaza-te ca si cand s-au indeplinit acele dorinte. Simte prin toti porii satisfactia si pastreaz-o cu tine tot anul. Vei vedea ca la finalul anului marea parte dintre obiective ti se vor fi indeplinit! Ai incredere, deschide-ti inima si actioneaza pentru indeplinirea visurilor tale.

Pentru orice realizare ai nevoie sa parcurgi toti pasii:
1. sa visezi orice iti doresti, fara limite, fara bariere, doar imagineaza-ti
2. sa iti setezi intentia
3. sa iti faci planul de actiune
4. sa iti realizezi planul
5. sa traiesti satisfactia atingerii obiectivului! Celebreaza! Bucura-te de rezultat! Lasa urmatorul obiectiv sa mai astepte. Nu alerga intr-una! Opreste-te si savureaza reusita!

Iti urez un 2019 asa cum l-ai visat! Asa ca…viseaza si fii pregatit sa iti scrii singur cele 365 de file din cartea 2019.

Manuela Balaban
Life&Business NLP Coach


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat